Η παραγγελία σας θα σταλεί με την ΕΛΤΑ Courier στη διεύθυνση αποστολής που θα μας δηλώσετε (κατοικία, εργασία, κ.λ.π) με όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα προστασίας για την ασφαλή παράδοση των αποστολών.

Για βαριά ή ογκώδη αντικείμενα η αποστολή γίνεται μέσω συνεργαζόμενης μεταφορικής. Η παράδοση των προϊόντων σε όροφο δεν είναι εφικτή και γίνεται επί πεζοδρομίου.

Εναλλακτικά μπορείτε να την παραλάβετε από το Home and Baby, 28 Οκτωβρίου 35, 57004, Νέα Μηχανιώνα, Θεσσαλονίκη

Αν έχετε επιλέξει την παράδοση κατ’ οίκον, στην εργασία κλπ θα σας στείλουμε ένα email που θα επιβεβαιώνει ότι τα είδη έχουν σταλεί (όταν η παραγγελία σας έχει φύγει από την αποθήκη) και ακόμη ένα με τον αριθμό παρακολούθησης (με έναν σύνδεσμο στην ιστοσελίδα του ταχυμεταφορέα).

Για παραγγελίες άνω των 49€ η αποστολή γίνεται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

Εντός Ελλάδας, τα έξοδα αποστολής για προϊόντα έως 2 kg είναι 3,50€. Για παραγγελίες με προϊόντα άνω των 2 kg, το κόστος μεταφοράς υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα και εμφανίζεται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία από το Home and Baby,  28 Οκτωβρίου 35, 57004, Νέα Μηχανιώνα, Θεσσαλονίκη χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής.

Ναι. Θα πρέπει να συμπληρώσετε τα κατάλληλα στοιχεία στην φόρμα παραγγελίας.

ΠΑΡΑΛΑΒΉ ΑΠΟ COURIER/ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ: Οι παραδόσεις των παραγγελιών σας από το stardust.com.gr πραγματοποιούνται εντός δύο έως τριών (2-3) εργάσιμων ημερών σε περίπτωση που τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν υπάρχει σε απόθεμα, ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας εξαρτάται από τον χρόνο παράδοσης του εκάστοτε προμηθευτή (χρόνος ο οποίος θα έχει γνωστοποιηθεί στον πελάτη μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας).

Εάν η παραγγελία σας τοποθετηθεί το Σαββατοκύριακο ή αργία, τα προϊόντα σας θα σταλούν την επόμενη Δευτέρα ή την επόμενη εργάσιμη, της αργίας, ημέρα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όταν μια παραγγελία περιέχει περισσότερα από ένα προϊόντα δεν θα σταλεί μέχρι να είναι πλήρης. Για τη μερική αποστολή μιας παραγγελίας θα υπάρξει αντίστοιχη χρέωση.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Όταν όλα τα είδη της παραγγελίας σας υπάρχουν σε απόθεμα μπορείτε να την παραλάβετε άμεσα από το Home and Baby 28 Οκτωβρίου 35, 57004, Νέα Μηχανιώνα, Θεσσαλονίκη

Όταν τα παραγγελθέντα αντικείμενα δεν υπάρχουν σε απόθεμα, θα σας ειδοποιήσουμε την ίδια ημέρα.

Ναι, στην ενότητα Κατάσταση Παραγγελίας αφού συμπληρώσετε τον αριθμό αποστολής (tracking number) που σας έχει αποσταλεί, θα δείτε την κατάσταση της παραγγελίας σας και θα βρείτε το ακριβές στάδιο της, όπως έχει δρομολογηθεί από τον ταχυμεταφορέα.